top of page

Sedinte de Codul Emotiilor, Codul Corpului si Body Scan

Am invatat ca cei care aleg sa lucreze cu mine au nevoi si preferinte diverse, astfel ca ofer urmatoarele tipuri de sedinte: Codul Emotiilor, Codul Corpului si Body Scan, mentorat, coaching, in persoana, telefon sau video, sau email. Ofer, de asemenea si sedinte in offline. Pentru detalii, consulta oferta de mai jos. Programari via email sau WhatsApp la telefon +40731992496.

EN-L2-Body-Code-Badge-D2023.png

Body Code - Sistemul Codul Corpului

Acestea sunt sedinte de  50 sau de 25 de minute in care aplicam sistemul Codul Corpului (Body Code) pentru a identifica si elimina cauza unui dezechilibru al corpului, stres mental sau emotional. Sistemul Body Code opereaza pe corp, gand/minte, emotie si spirit, aceste patru aspecte ale fiintei umane pe care trebuie sa le acceptam si sa le integram atunci cand vrem vindecare.

Body Code pleaca de la premiza ca in corpul nostru pot aparea dezechilibre cauzate si de alti factori precum: traume fizice si emotionale traite la orice varsta; energii ofensatoare - de exemplu energia unor cuvinte urate, injuraturi, blesteme; ganduri negative intretinute sau credinte limitative care creeaza reactii si simptome fizice in corp; dereglari pe sisteme/ aparate - aparatul digestiv, reproducator, respirator, muscularo-osos, hormonal etc; toxicitate - poate proveni din expunere la metale grele, poluare, medicamente in exces, radiatii electromagnetice etc; patogeni - bacterii, virusi, fungus; nutritie si stil de viata - lipsa de hidratare, tipare de somn nesanatoase.

Recomand pachete de cateva sedinte, in functie de nevoile fiecaruia. Unele simptome pot sa dispara dupa o singura sedinta. Sunt simptome care se pot regla cu mai multe sedinte daca blocajele au fost acumulate in straturi sau daca exista ziduri de rezistenta la vindecare. Daca ideea de rezistenta la vindecare si echilibrare ti se pare noua, te invit sa rasfoiesti BLOGUL pentru articole pe acest subiect.

Sedintele de Codul Corpului / Body Code sunt complementare altor forme de terapie, beneficiile vin din faptul ca sunt abordate aspectele mai putin vizibile ale fiintei umane, pe plan energetic. Aceste sedinte nu inlocuiesc vizita la medic. 

 

Pret sedinta simpla: 150 lei sau echivalentul in USD/Euro

Durata: 25-30 minute

Pret sedinta dubla: 300 lei sau echivalentul in USD/Euro

Durata: 50-60 minute

Sedinta se poate face in persoana, video, telefon sau offline.

Plata se face prin transfer bancar sau numerar la sedintele in persoana.

Sesiunile pot fi in limba romana sau engleza.

PS: Acest tip de sedinta se poate efectua si in offline, de tip proxi / imputernicire, via email, fara comunicare video sau telefon. Aceasta presupune sa imi scrieti ca doriti acest tip de sedinta, si sa urmati instructiunile pe care vi le trimit (plata, informatii legate de aspectul pe care doriti sa il rezolvati).

Primul contract este intotdeauna o sedinta dubla, dupa care, pe baza informatiilor pe care le obtineti in aceasta sedinta, decideti ce fel de sedinte vi se potrivesc si cat doriti sa lucrati.

bottom of page